Et volem presentar la pròxima trobada en format sopar-col·loqui que hem preparat des de DEIM.

El nostre convidat és l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas, advocat del President Carles Puigdemont, que ens parlarà de la situació que s’està vivint arran dels procediments judicials que hi ha oberts en relació a l’anterior Govern català.

Jaume Alonso-Cuevillas Sayrol 

 

 

 

Jaume Alonso-Cuevillas Sayrol és advocat i economista, Doctor en Dret i Catedràtic en dret processal de la Universitat de Barcelona. Fou Degà de l’ Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (1997-2005) i President del Consell de l’advocacia Catalana (1999-2000).

Ha escrit diversos articles en matèria de dret, publicat llibre, participat en conferències jornades, congressos i taules rodones en diferents universitats i institucions espanyoles i estrangeres.

Col·labora i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, de premsa escrita, de ràdio i de televisió. Actualment porta la defensa del President Carles Puigdemont.

Detall de la trobada:

  • Data: Dijous, 21 de juny de 2018
  • Lloc: Restaurant la Sala (C16 – KM59, 08650 Sallent, Barcelona)
  • Horari:21 hores
  • Preu: 30 € per les sòcies i 35 € pels/les no socis/sòcies
  • Comprèn:Sopar i xerrada-col·loqui.
  • Aforament limitat.

 

Podeu reservar la vostra plaça seguint aquests passos:

  1. Omplir el formulari online en el que ens haureu d’indicar nom i cognom, per quantes persones reserveu, i una adreça de correu de contacte:

https://goo.gl/forms/KPF68Tz8hFHAniAi1

  1. Us confirmarem disponibilitat responent-vos en el correu. Us informarem d’un codi de reserva i us indicarem el número de compte del Banc de Santander, a nom de DEIM, on haureu de fer la transferència o l’ingrés per caixer automàtic. Caldrà posar el número de reserva que us haurem donat.
  2. Esperarem 48 h per rebre el pagament de l’import del sopar al compte corrent que us haurem indicat.
  3. Un cop verificat l’ingrés, us confirmarem la reserva. Si no rebéssim l’ingrés, alliberaríem la reserva perquè l’aforament al sopar és limitat.

 

La inscripció es tancarà el dia 19 de juny.

 

Moltes gràcies!