El dia 26 de setembre, Regió 7 i Prensa Ibérica organitzen el primer eWoman a Manresa amb el lema “Motivació, inspiració, innovació i reconeixement”. Vuit dones participaran al Kursaal en una jornada de lideratge professional en l’entorn digital. Es podran escoltar varies ponències en les que es parlarà de diferents experiències d’una manera amena i dinàmica.

També es realitzarà el lliurament de premis eWoman Manresa al Negoci on-line, a l’Art digital i Xarxes Socials, i la Trajectòria professional by CaixaBank.

ewoman En la jornada intervindrà Roser Soler, presidenta de DEIM (Dones Emprenedores Innovadores de Manresa); Beatriu Dorado, directora de l’Àrea de Negoci de CaixaBank a Manresa; Meritxell Bautista, directora comercial i de màrketing de l’operadora manresana Fibracat; Usoa Arregui, coach i cofundadora de la consultora barcelonia Cambyo; Cristina Arespa, directora d’operacions d’ ICL Iberia Súria & Sallent; Carlota Riera, degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la Universitat de Vic-UCC; Montserrat Jodar, responsable de màrketing a la multinacional de l’alimentació Idilia Foods (propietària de marques com Cola Cao i Nocilla); i Cristina Cruz, regidora delegada d’Ocupació i Emprenedoria i Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Manresa.

Anima’t i vine! Les inscripcions ja estan obertes! Per a més informació i inscripcions: https://mas.regio7.cat/ewoman/

Detall de la trobada:

Dia: dimecres 26 de setembre

Hora: de 9’30 a 13’45 h

Lloc: Teatre Kursaal (Ps. Pere III, 35 Manresa)

Preu: Gratuït

Cal confirmar la teva assistència i ho pots fer a https://mas.regio7.cat/ewoman/