La pròxima trobada que tenim organitzada amb el títol de:

               “Ametller Origen: trencant paradigmes”

a càrrec del director general del Grup Ametller Origen, Josep Ametller.

En Josep Ametller ens parlaran sobre tres grans temes:

  • L’origen de la seva empresa: la passió per la terra.
  • El model d’integració vertical que és en el dia d’avui el Grup Ametller Origen; format per 1.500 ha de camps al llarg de l’eix mediterrani; una planta d’elaborats i làctics, Ametller Origen Obradors; i 91 botigues pròpies; sumant-hi un equip molt compromès amb el projecte.
  • El seu propòsit: ser referents 360º de l’alimentació saludable ajudant al màxim de persones a portar un estil de vida saludable a través d’una alimentació natural i plaent i situar la seva marca com a capdavantera d’una revolució alimentària.

  Josep AmetllerJosep Ametller va fundar, conjuntament amb el seu germà Jordi el 2001, l’empresa Casaametller i Ametller Origen, especialitzada en la producció i comercialització de productes frescos. Provinent d’una nissaga d’agricultors des de 1830, en Josep va deixar enrere una primera etapa a la multinacional ALCOA per recuperar els seus orígens i aventurar-se en un projecte connectat amb l’activitat familiar i amb la intenció de recuperar els sabors autèntics dels aliments. El 2001, tots dos germans van obrir una parada al mercat de Sant Salvador, seguit d’una botiga, a Vilafranca del Penedès.

 

 

Detall de la trobada:

         Data: divendres 23 de març de 2018

         Lloc: Kursaal Espai Gastronòmic (Passeig Pere III,35)

         Horari:  de les 14 a les 16 hores.

         Preu: 25 € per les sòcies i 27 € pels/les no socis/sòcies

         Comprèn: Dinar i xerrada-col·loqui.

         Aforament limitat.

 

Pots reservar la teva plaça fent l’ingrès de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que facis constar el teu nom i el concepte “Dinar Ametller”. Envia’ns també un mail a deim@deim.cat confirmant la teva assistència.