ENGINY-era és un projecte social que té com a objectiu fer arribar les disciplines STE(A)M, que són la Ciència, la Tecnologia, l’Enginyeria, (l’Arquitectura) i les Matemàtiques, a tots els infants a través de la realització i divulgació de tallers, activitats i projectes amb la voluntat de trencar amb els estereotips de gènere o qualsevol altra discriminació i aconseguir l’equitat en el món laboral, la igualtat d’oportunitats i que tothom sigui lliure d’escollir el seu futur professional.

El 9 novembre es celebra el Dia de l’Inventor, en commemoració a Hedy Lamarr, i des d’ENGINY-era el van voler visibilitzar com el Dia de la Inventora. I per celebrar-ho, es van reunir dones referents del món STEM per crear i inventar, entre totes, frases cèlebres del futur en la 1a Jornada de la Inventora per donar veu al talent femení.

Fruit de la Jornada, ENGINY-era i STEM WOMEN CONGRESS han posat a la venda la 1a bossa STE(A)M de la inventora amb una de les frases escollides amb un doble objectiu: l’empoderament de la dona i la visibilització del talent femení.

També fruit de la Jornada, Meritxell Bautista, cofundadora de Fibracat i Presidenta de Fibracat TV, premiada amb els Premis: Dona TIC 2020, Premi IWEC 2020, Premi Talent 2020 i Premi AIJEC 2020, els va regalar una de les seves frases personals (“Soc la dona de la meva vida”) per a la realització de samarretes i dessuadores perquè noies i dones puguin demostrar que estan orgulloses de qui son i de com són, i donar també d’aquesta manera un missatge d’apoderament per a altres nenes, noies i dones.

Amb els beneficis obtinguts de les vendes realitzaran activitats STE(A)M per a infants amb situació de vulnerabilitat amb la finalitat de trencar també amb aquesta altra discriminació. Us deixem l’enllaç a la botiga.