Et presentem la propera trobada que hem organitzat:

COM ACTUAR EN SITUACIONS DE PÀNIC 

a càrrec de la Cap territorial del SEM a Girona, Anna Fontquerni.

La convidada ens parlarà sobre les planificacions que cal preparar abans de prendre decisions d’urgència. Amb aquesta tasca hi ha molt treball previ per tal de no improvisar quan cal fer una actuació coordinada amb altres cossos com el Cos de Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Protecció Civil, etc. Anna Fontquerni defensa que ni el SEM ni cap altre organisme pot actuar de manera aïllada.

Des dels seus inicis ha apostat per la descentralització del servei, de manera que s’aconsegueixi una equitat territorial i que totes les seus se sentin que en formen part ACTIVA.

El SEM aplica pràctiques en situacions d’estrès o de pànic després d’establir protocols d’actuació. Pràctiques i estil d’actuar que també es poden exportar al món de les empreses, quan es produeixen situacions extraordinàries, previstes o no previstes.

baixa

 

Anna Fontquerni és llicenciada en medicina i cirurgia per la UAB (2002), especialitat en Medicina Familiar i Comunitària (2006) amb estada externa al SAMUR de Madrid i Màster en Urgències i Emergències (2008). En l’àmbit professional, sempre ha treballat en les urgències i emergències sanitàries. Del 2010 al 2016 va ser Cap Territorial del SEM a la Catalunya Central. També va ser Cap Territorial de l’Alt Pirineu del 2014 al 2015. Actualment, és Cap Territorial del SEM a Girona.

 

 

Detall de la trobada:

  • Data:2 de juny de 2017
  • Lloc: Espai Rubiralta, Gastro-art • Lounge Bar (Muralla St. Domènec, 14, Manresa)
  • Horari: de les 14 a les 16 hores.
  • Preu: 16 euros per les associades. Per les no sòcies i els no socis 19 euros.
  • Comprèn: Dinar i xerrada-col•loqui.
  • Aforament limitat.

Pots reservar la teva plaça, fent l’ingrés de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que facis constar el teu nom i el concepte “Dinar Anna”. Envia’ns també un mail a  deim@deim.cat confirmant la teva assistència.

T’hi esperem!

DEIM