Properament rebrem en Carles Campuzano, diputat del PDECAT al Congrés i portaveu, amb el qual conversarem entorn el tema…

“Reptes de present i futur de les pensions”

 

En Carles Campuzano ens parlarà sobre una de les grans preocupacions que té la nostra societat d’avui: Seran sostenibles les pensions en el futur tal i com les entenem avui en dia? Què podem fer ara per millorar el nostre demà? Aquestes i d’altres qüestions les podrem debatre a la pròxima trobada que ha organitzat DEIM.

carles-campuzano-foto

Carles Campuzano i Canadès és Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Del 1982 al 1996 va ser militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) on va exercir de Secretari General duran 5 anys. Ha fet de regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (1987-1992), diputat al Parlament de Catalunya (1992-1995) i des del 1996 fa de diputat al Congrés. Actualment, és el Portaveu dels seus diputats al Congreso.

Al Congrès ha estat vinculat en els àmbits de treball, política social, pensions, immigració, cooperació internacional per al desenvolupament, cultura i Reglament del Congreso.

A més, ha estat  membre de l’Assemblea Parlamentaria de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperacio a Europa (OSCE), en la qual ha fet d’observador internacional en processos electorals des del Balcans fins a l’Asia Central.

 

Detall de la trobada:

  • Data: 3 de juliol de 2017
  • Lloc: Canonge Restaurant (Passatge del Canonge Muntanyà. 2, Manresa)
  • Horari: de les 14 a les 16 hores.
  • Preu: 16 € per les sòcies i 19€ per els/les no socis/sòcies
  • Comprèn:Dinar i xerrada-col·loqui.
  • Aforament limitat.

Pots reservar la teva plaça fent l’ingrès de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que facis constar el teu nom i el concepte “Dinar Carles”. Envia’ns també un mail a deim@deim.cat confirmant la teva assistència.