Comencem aquesta temporada amb un dinar col·loqui que l’hem titulat:

“Transportant la realitat al sofà de casa. La vida d’un reporter.”

a càrrec de David Fontseca Romanos, director, productor i realitzador de documentals i formats televisius.

En David Fontseca és reporter des de 1998 i des de fa més de 10 anys, està cobrint les migracions cap a Europa. Dels seus reportatges, destaca el premiat “To Kyma. Rescat al mar Egeu” que va donar a conèixer a tot el món la tasca que feia l’ONG Open Arms, que fins aquell moment era desconeguda. Altres reportatges d’en David Fontseca han estat emesos per diferents cadenes de televisió: L’Amèrica de Trump (Cuatro, 2018), Les 7 caixes (TV3, 2018), etc.

L’any 2015 va crear la productora La Kaseta Ideas Factory, especialitzada en temàtica social. Ha treballat per a les principals cadenes Europees i mundials. Els seus darrers treballs han estat per les cadenes de televisió ABC Austràlia, Televisió pública Irlandesa, TV3, Cuatro, La Sexta, Televisión Española, Al Jazeera, Zinc (Wales), Al Arabiya (Aràbia Saudi) i Tele Sur (Veneçuela) entre d’altres. Actualment està dirigint el programa “Per què volen els avions?” que s’estrenarà properament per TV3.

Guanyador del Premi José Couso 2006 al millor càmera pel documental “La última frontera”, Premi Ondas 2003 pel programa La Columna de TV3, membre del Sindicat de periodistes de Catalunya, membre de Reporters sense Fronteres i de la Federació Internacional de Periodistes.

Detall de la trobada:
• Data: divendres, 15 de novembre de 2019
• Lloc: Espai gastronòmic Kursaal
• Horari: de les 14 a les 16 hores.
• Preu: 24 € per les sòcies i 27€ per les no sòcies i no socis
• Comprèn: Dinar i xerrada-col·loqui.
• Aforament limitat.

Pots reservar la teva plaça, fent l’ingrés de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que facis constar el teu nom i el concepte “Dinar David”. Envia’ns també un mail a deim@deim.cat confirmant la teva assistència.