Iniciem el cicle de dinars “SobreDones” que organitzem juntament amb el Col·legi de periodistes. Volem facilitar un intercanvi d’informació entre la convidada i les comensals en un ambient distès i enriquidor.

Tindrem la sort de compartir el primer dinar amb la mezzosoprano manresana Mireia Pintó, amb la qual posarem en relleu el talent femení del territori.

La Mireia Pintó ha estat guardonada amb els més importants premis en diversos concursos a Espanya i a Itàlia. El seu extens repertori va del període barroc a la música contemporània i inclou els gèneres: Òpera, Oratori i Lied. Ha col·laborat amb grups instrumentals de cambra i amb diverses orquestres, actuant sota la direcció de reconeguts Mestres.

També participa en cicles de concerts, festivals i produccions operístiques a Itàlia, Rússia, Holanda, Alemanya, Grècia, Andorra, França, Mònaco, República Txeca, Japó, Colòmbia i Espanya (incloent destacades actuacions en els principals auditoris i teatres).

És també professora de Cant i Lied a l´Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i en diverses master-class per tot el món. Li han sigut atorgats el Premi Bages de Cultura 2011 i el Premi Regió 7 Cultura 2017.

Detall de la trobada:
Data: divendres, 29 de novembre de 2019
Lloc: Cocteleria Glaç de Manresa
Horari: de les 14 a les 16 hores.
Preu: 18 € per persona
Comprèn: Dinar i xerrada-col·loqui.
Aforament limitat.

Pots reservar la teva plaça, fent l’ingrés de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que facis constar el teu nom i el concepte “Cicle Mireia”. Envia’ns també un mail a deim@deim.cat confirmant la teva assistència.