Benvolguda, benvolgut,

Us recordem que tornem a emprendre el cicle de dinars “SobreDones” que organitzem juntament amb el Col·legi de periodistes. Volem facilitar un intercanvi d’informació entre la convidada i les comensals en un ambient distès i enriquidor.

Tindrem la sort de compartir el segon dinar amb la dissenyadora Alba Martínez, amb la qual continuarem posant en relleu el talent femení del territori.

L’Alba Martínez, mitjançant “Killing Weekend”, treballa per a totes aquelles persones conscients de l’imperfecte i que comprenen el canvi social des de la suma de petites accions que milloren els nostres entorns. Creu que això possibilita l’evolució cap a nous hàbits i valors socials, econòmics i medioambientals.

Va estudiar educació infantil a la FUB i va treballar 7 anys com a mestra.
Al 2013 va decidir amb el seu company, deixar les feines que tenien, vendres els cotxes i sortir a veure món. Van estar 1 any i mig viatjant per India, Nepal i Tailàndia. En aquest viatge va ser on va començar amb la marca “Killing Weekend” i ara fa 4 anys que tenen la botiga al carrer Sant Miquel de Manresa.

Detall de la trobada:

·Data: divendres, 17 de gener de 2020

·Lloc: Cocteleria Glaç de Manresa

·Horari: de les 14 a les 16 hores.

·Preu: 18 € per persona

·Comprèn: Dinar i xerrada-col·loqui.

·Aforament limitat.

Pots reservar la teva plaça, fent l’ingrés de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que facis constar el teu nom i el concepte “Cicle Alba”. Envia’ns també un mail a deim@deim.cat confirmant la teva assistència.

DEIM