Deixem en pausa el cicle “SobreDones” per trobar-nos amb Gemma Cernuda, la fundadora de Ellas Deciden; la primera agència de comunicació en femení d’Espanya i la primera Marketing to Women consultant del país.

La Gemma Cernuda-Canelles ha creat marques com “Congelats la Sirena” i és la presidenta del Consell d’Administració d’Asociadis de Inversiones. Es defineix com una planner en femení i la seva iniciativa #SheThinking és la seva diferència. És autora del mètode Genderfilterã del Decàleg+1 de la Comunicació en Femení i del Shebanking. Co-directora del Fórum BCN DonaiEsport i del WomenZ Festival. Conferenciant internacional i TEDxSpeaker.

Ha estat seleccionada com una de les TOP 100 dones líders d’Espanya en dues ocasions. El seu vuitè llibre es diu “ATRAPADOS en el feminismo”.

Té un Màster en Gestió de la Comunicació per la UB, amb Excecutive Courses a Columbia Business Schoolde NYC i la UCLA (USA). És professora del Màster de Planificació Estratègica de la UAB i patrona de la Fundació ARED.

Li encanta córrer maratons i qüestionar l’Statu Quo.

Detall de la trobada:

Data: divendres, 24 de gener de 2020
Lloc: Espai Gastronòmic Kursaal
Horari: de les 14 a les 16 hores.
Preu: 24 € per les sòcies i 27€ per les no sòcies i no socis
Comprèn: Dinar i xerrada-col·loqui.
Aforament limitat.

Pots reservar la teva plaça, fent l’ingrés de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que facis constar el teu nom i el concepte “Dinar Gemma”. Envia’ns també un mail a deim@deim.cat confirmant la teva assistència.

DEIM