Fa una setmana es va presentar el programa de La Llum de Manresa 2020 a l’Ajuntament de Manresa. Enguany la festa començarà el 14 de febrer i acabarà el 8 de març.

En l’acte hi van participar la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Manresa,Anna Crespo; la presidenta de l’associació DEIM, Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (l’entitat organitzadora), Roser Soler; i la representant de l’Associació Misteriosa Llum, Laia Muns, així com l’artista Lourdes Fisa i Carles Caballero, representant de BBVA, un dels patrocinadors.

És el primer cop que l’administració de La Llum és una entitat formada exclusivament per dones i és per això que amb la complicitat de les entitats col·laboradores, el programa s’ha tenyit en clau de dona.

Alguns dels exemples són que la pregonera serà una dona, Carlota Riera Claret, degana de la facultat de Ciència de la Salut de Manresa (FUB), i que el Judici de la Llum tractarà aquesta vegada sobre les polítiques de discriminació positiva, amb la participació d’alumnes de quart d’ESO de La Salle, l’Ave Maria i l’institut Cal Gravat.

Des de DEIM hem organitzat l’acte “Llum, nom de dona” en el qual les convidades explicaran les seves experiències i activitats professionals.

Hi participaran la ninotaire Pilarín Bayés de Luna, la investigadora Mercè Boada Rovira, l’artista Lourdes Fisa Saladrigas, la cuinera Ada Parellada Garrell i la futbolista Laura Ràfols Parellada. L’acte serà conduït per la periodista Anna Vilajosana Garcia.

L’acte tindrà lloc al teatre Conservatori de Manresa, el 17 de febrer a les 19.30h.

Esperem que gaudiu molt de tots els actes dins el marc de la Festa de La Llum de Manresa!

DEIM