Et volem presentar la pròxima trobada que tenim organitzada amb el títol de:

“HP Women Network”

a càrrec del directora general HP Enterprise Solutions, Montse Serra.

Montse Serra HP

Com a directora general d’ Iberia d’HP Enterprise Solutions, Montse Serra és la màxima responsable de vendes de Serveis i Solucions de les àrees de Sistemes Personals i Impressió, liderant la transformació a models de negoci contractuals tant en el món de la impressió MPS (Manage Print Service) com en el lloc de treball dies (Device as a Service).

A més, Montse presideix la HP Women Network per a Espanya i Portugal, una reconeguda i prestigiosa associació que advoca pels interessos de les dones a tots els nivells.

Anteriorment, Montse va ser Directora d’Estratègia de suport a través de Canal i Directora de Delivery per a les regions de CEE, MEMA i Rússia en les Divisions de Sistemes Personals i Impressió. També va ocupar el càrrec de Directora de Vendes Enterprise per a l’àrea d’Imatge i Impressió de HP Iberia.

Montse es va incorporar a HP fa més de 25 anys i des d’aleshores ha ocupat diferents posicions en les àrees de Vendes, IT, Qualitat, Delivery i Direcció de Màrqueting a diferents organitzacions de la companyia amb responsabilitats mundials, regionals i de país.

És Enginyera Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya i té un PDD de l’Escola de Negocis IESE

 

Detall de la trobada:

         Data: 25 de maig de 2018

         Lloc: Espai Rubiralta, Gastro-art • Lounge Bar (Muralla St. Domènec, 14, Manresa)

         Horari:  de les 14 a les 16 hores.

         Preu: 16 € per les sòcies i 19 € pels/les no socis/sòcies

         Comprèn: Dinar i xerrada-col·loqui.

         Aforament limitat.

 

Pots reservar la teva plaça, fent l’ingrés de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que facis constar el teu nom i el concepte “Dinar Montse Serra”. Envia’ns també un mail a deim@deim.cat confirmant la teva assistència.

 

DEIM