Et presentem la propera trobada que hem organitzat:
“Economia i política: cap on anem?”
a càrrec de Martí Saballs, director adjunt del diari Expansión.

En Martí Saballs ens parlarà sobre com afectaran alguns canvis polítics d’actualitat (l’entrada del nou president americà Donald Trump, el Brexit, etc.) a la situació econòmica del 2017.

Martí Saballs va estudiar periodisme a la Universitat de Navarra i 5 anys desprès va començar a treballar a Actualidad Económica. Posteriorment el van enviar a Nova York de corresponsal d’Expansión i Actualidad Económica fins al 1997. Llavors va tornar a Madrid com a redactor en cap d’Actualidad Económica. També va treballar a Lisboa i al diari El Cronista a Buenos Aires. Al 2004 va ser nomenat subdirector d’Expansión a Barcelona i, al 2014, va passar a ser director adjunt del mateix. Ha escrit “Historias de un corresponsal económico”; “¿Qué hago con mi dinero?” i “Inteligencia empresarial”.

Si vols saber més pots consultar:
http://www.expansion.com/estaticas/blogs/biografias/saballs.html

Detall de la trobada:
Data: 22 de febrer de 2017
Lloc: Espai Rubiralta, Gastro-art • Lounge Bar (Muralla St. Domènec, 14, Manresa)
Horari: de les 14 a les 16 hores.
Preu: 16 euros per les associades. Per les no sòcies i els no socis 19 euros.
Comprèn: Dinar i xerrada-col•loqui.
Aforament limitat.

Pots reservar la teva plaça fent l’ingrès de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que hi consti el teu nom i un concepte. Envia’ns també un mail a deim@deim.cat confirmant la teva assistència.