Benvolgudes i benvolguts,

En aquesta ocasió us informem que el proper dia 26 de gener, visitarà Manresa, convidat per la llibreria Parcir, l’escriptor Ildefonso Falcones, autor de “L’Església del Mar” i de “Els hereus de la terra”, el seu darrer llibre.

Parcir farà un acte de presentació del llibre i signatura d’exemplars a la pròpia llibreria. Seguidament es celebrarà un tast de vins i un sopar que seguirà a tal acte.

Els vins que podrem tastar són d’uns cellers bagencs que, en l’època en què es desenvolupa l’acció de la novel·la, segles XIII i XIV, ja existien a casa nostra. Es tracta de: Oller del Mas, Abadal i Sanmartí, datats entre els segles X i XII. Cada un d’ells aportarà un vi: Blanc de blancs d’Oller del Mas, Abadal rosat i Negre 1018 de Sanmartí.

Des de DEIM hem donat suport a aquest acte, col·laborant amb la llibreria Parcir i la Confraria de vins del Bages.

Ildefonso Falcones és un escriptor que ha conreat, amb èxit, la novel·la històrica i que ha rebut una magnífica acollida per part dels seus lectors. S’ha convertit, de fet, en un dels fenòmens editorials més rellevants de la darrera dècada, amb obra traduïda a les llengües més importants del món.
Gaudirem d’uns vins i d’un sopar a l’alçada de l’esdeveniment! al restaurant Mas de la Sala.

Bikini amb sobrassada, montadito de la nostra botifarra, blau de búfala d’Urpina amb codonyat
  Crema calenta de carbassa amb papada de Ral
  Blanc de Picapolls Oller del Mas
  Llobarro amb textures de porros
  Abadal rosat 2016
  Canaló d’ànec confitat amb pera
  Garnatxa Sumoll 2014 Sanmartí
  Pa amb oli i xocolata

Dia: 26 de gener, dijous
Lloc: Mas La Sala
Hora: 9 del vespre
Preu; tast i sopar: 35 €

El període d’inscripció finalitza el dilluns 23 de gener, i, recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

T’hi esperem!