Et volem presentar la propera activitat que tenim organitzada amb el títol de:
“La igualtat efectiva entre homes i dones des de la perspectiva del Síndic”
a càrrec del Síndic de Greuges, Rafael Ribó.

En Rafael Ribó ens parlarà sobre la defensa dels drets i les llibertats en matèria de no-discriminació per raó de gènere que puguin haver estat vulnerats per l’actuació d’institucions o persones, tant públiques com privades. Cal dir que la igualtat efectiva entre dones i homes és la nova competència del Síndic i al passat mes de desembre en van presentar un informe al Parlament per explicar com la plantejaven.

Rafael Ribó és llicenciat en Ciències Econòmiques i Dret; Doctor en ciències polítiques, econòmiques i comercials i va obtenir el Master of Arts in Political Science a Nova York. Posteriorment va esdevenir professor de la UB i es va vincular a l’Assemblea Permanent d’Intel·lectuals Catalans i l’Assemblea de Catalunya. Al 1977 va participar en el Congrés de Cultura Catalana. Va ser, també, professor de l’ICESB. El 1974 va ingressar al PSUC, del que en fou membre del comitè central el 1977 i secretari general del 1986 al 1997, i posteriorment líder d’Iniciativa per Catalunya.

Des del 17 de juny de 2004 és el Síndic de Greuges de Catalunya. El juliol de 2006 va ser nomenat director de l’Institut Internacional de l’Ombudsman (IOI). Com a president i director europeu també és membre de ple dret de la junta mundial de l’organització. El juny de l’any 2009 va ser nomenat president de la Junta Directiva Europea de l’Institut Internacional de l’Ombudsman.

Detall de la trobada:

  • Data: 27 de gener de 2017
  • Lloc: Kursaal Espai Gastronòmic (Passeig de Pere III, 35 Manresa)
  • Horari:  de les 14 a les 16 hores
  • Preu: 26 euros per les associades. Per les no sòcies i els no socis 28 euros.
  • Comprèn: Dinar i xerrada-col·loqui.
  • Aforament limitat.

Compra el teu tiquet a la següent adreça: https://www.koobin.com/kursaal/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2285&idioma=CA

També pots contactar amb nosaltres al correu deim@deim.cat