La propera activitat que tenim organitzada és:
“Nous reptes del comerç a Catalunya”
a càrrec de Muntsa Vilalta, Directora General de Comerç.

La Muntsa Vilalta ens parlarà sobre nous desafiaments amb els que es trobarà o s’està trobant el comerç català per tal de continuar millorant-lo i enriquint-lo.

Muntsa Vilalta és Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB); Doctorant en Direcció i Organització d’Empreses (UPF) i Diplomada en Marketing de Serveis (ESADE) i en Alta Direcció en Vendes (IESE). Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de les organitzacions empresarials i de la consultoria estratègica i de màrqueting especialitzada en empreses de serveis i comerç, alhora també ha exercit en el món de la docència universitària.

Ha estat subdirectora General de l’Associació Multisectorial d’Empreses(AMEC), gestionant l’àrea d’operacions per al suport a la internacionalització i innovació de les empreses. A més, ha ocupat el càrrec de directora de l’organització empresarial de comerç COMERTIA. La seva trajectòria professional també ha estat vinculada al món empresarial, sent sòcia-directora de l’empresa Spiri, de Facto-Estratègia i Marketing, i també sòcia de Consultors de Marketing Systems.

Actualment és la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i Directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

Detall de la trobada:
Data: 3 de març de 2017
Lloc: Espai Rubiralta, Gastro-art • Lounge Bar (Muralla St. Domènec, 14, Manresa)
Horari: de les 14 a les 16 hores.
Preu: 16 euros per les associades. Per les no sòcies i els no socis 19 euros.
Comprèn: Dinar i xerrada-col•loqui.
• Aforament limitat.

Pots reservar la teva plaça fent l’ingrès de l’import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que facis constar el teu nom i el concepte “Dinar Vilalta”. Envia’ns també un mail a deim@deim.cat confirmant la teva assistència.