La semana pasada va ser ben completa! DEIM va participar dijous passat en el sopar maridatge amb Ildefonso Falcones, juntament amb la Confraria dels Vins del Bages i LLIBRES PARCIR.

Una bona estona compartida amb amics, parlant del llibre “Els Hereus de la Terra”, de vins de D O Pla de Bages, de menjar preparat per Hotel Mas de La Sala, etc.

Els vins triats van ser de cellers bagencs que, en l’època en què es desenvolupa l’acció de la novel·la, segles XIII i XIV, ja existien al Bages. Es van triar els següents vins i cellers: Blanc de blancs d’Oller del Mas, Abadal rosat Bodegas Abadal i Negre 1018 de Celler Sanmarti

El diventres, el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, va venir a Manresa en el dinar-col·loqui organitzat per DEIM. Es va parlar sobre la igualtat efectiva entre homes i dones. El Síndic va parlar sobre la defensa dels drets i les llibertats en matèria de no- discriminació per raó de gènere, i va escoltar la realitat del que ens trobem les dones en el món empresarial i d’emprenedoria.